I N V I T A Ț I E

  Pe data de 31 august sărbătorim ” Ziua Limbii Române „. Sub titlul „CHIOȘCUL DE ZIARE”, ediția din acest an vă propune să parcurgeți ziare și reviste de limba română, editate în comunitățile românești din afara frontierelor actuale ale României. Aveți la îndemână publicații din R.Moldova, Bucovina, Ținutul Herța, Sudul Basarabiei, Voievodina si Ungaria. ( Ca și la prima ediție a manifestării, Institutul Cultural Român și Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni ne-au dat un binevenit sprijin , ajutându-ne să completăm colecția de ziare pe care o oferim publicului. Lziua limbii romanee mulțumim ! )

Ziua Limbii Române a fost sărbătorită , pentru prima dată la Chișinău pe data de 31 august 1990. In țară , ziua festiva similară a fost instituita prin Legea nr. 53/2013.

Va invitam joi 27 AUGUST a.c., ora 18:00 la CLUBUL ȚĂRANULUI din cadrul MUZEULUI ȚĂRANULUI ROMÂN pentru a participa la deschiderea oficială a „chioscului” nostru de ziare. Presa de limba română va putea fi consultată până duminică 6 septembrie 2015.

Explore posts in the same categories: Uncategorized

One Comment pe “I N V I T A Ț I E”


  1. […] Institutul Frații Golescu vă invită joi 27 AUGUST a.c., ora 18:00 la CLUBUL TARANULUI din cadrul MUZEULUI TARANULUI ROMAN pentru a participa la deschiderea oficiala a “chioscului” nostru de ziare. Presa de limba romana va putea fi consultata pina duminica 6 septembrie 2015. […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: