Spre Vest, spre Ţara Mamă – episodul II

I N V I T A Ț I E
 
  afis  Actorii Nicoleta şi Ion Rusu au renunţat la marile roluri din teatrele Chişinăului şi au trecut Prutul pentru a obţine faimă şi câştiguri mai bune pe scenele Bucureştiului. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu realitatea din România şi, în scurt timp, familia de actori a ajuns să lucreze te miri pe unde pentru a supravieţui cu speranţa că, într-o bună zi, teatrele bucureştene vor deveni cu adevărat primitoare. Povestea soţilor Rusu ilustrează drama basarbenilor care nu au găsit în România laptele şi mierea râvnite de acasă, dar, după ani de eforturi tenace, au reuşit totuşi să ajungă la liman.
     Vă invităm joi, 9 mai 2013, ora 18:00, la CLUBUL ȚĂRANULUI, pentru a urmari împreună documentarul realizat de DUMITRU BĂDIȚA – “SPRE VEST, SPREȚARA MAMĂ – EPISODUL II”.
Reclame
Explore posts in the same categories: Uncategorized

One Comment pe “Spre Vest, spre Ţara Mamă – episodul II”

  1. DACU BASARAB I Says:

    Felicitari dragii nostri basarabi de soi =momentul gloriei voastre a sosit ..cu litere de aur numele vostru va eterniza actiunea voastra=fiti in primile rinduri si marea glorie de apoi va veni..in numele lui d.zeu ..noi cetateni virstnici ce in razboi pentru BASARABIA AM LUPTAT..ne plcam fruntile carunte in fata minunatei voastre HOTARIRI..ADUCEM BASARABIA ACASA=


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: